Actualizare automata stoc si pret Prestashop RHS API

Actualizare automata stoc si pret Prestashop RHS API

ACTUALIZARE AUTOMATA STOC SI PRET RHS API PRESTASHOP

Pe baza referintei citite din feed se va face actualizarea automata de stoc si pret in functie de cursul BNR al zilei (USD, EUR, CHF) pentru fiecare produs in functie de TVA-ul (cu TVA sau fara TVA) produsului din magazin de la RHS.

ATENTIE!

* pentru a dezvolta acest script este OBLIGATORIU, sa detineti calea si accesul catre Data Feed-ul Partenerului/Furnizorului Dvs.

PRESTA-APIRHS
2.500,00 lei
Nicio taxa
 

ACTUALIZARE AUTOMATA STOC SI PRET RHS API

Caracteristici update pret + stoc + curs BNR din feed-ul de la RHS:

- referinta produs (cod produs);

- pret (cu TVA sau fara TVA).

- stoc

- citire curs BNR al zilei

Pe baza referintei citite din feed se va face actualizarea de stoc si pret in functie de cursul BNR al zilei (USD, EUR, CHF) pentru fiecare produs in functie de TVA-ul (cu TVA sau fara TVA) produsului din magazin de la RHS.

Rapoarte extrase si trimise pe email in mod automat:

- inainte de update - stocurile si preturile initiale ale produselor;

- dupa update - stocurile si preturile actualizate ale produselor;

- produsele care au iesit din gama partenerilor (produse care se regasesc pe site dar nu si in feed-ul furnizorului)

ATENTIE!

* Pentru a dezvolta si utiliza acest script este OBLIGATORIU, sa detineti calea catre API-ul Partenerului/Furnizorului Dvs.

* Actualizarea STOCURILOR se face direct din API-ul al partenerului si se va activa prin CRON, ori de cate ori se doreste.

- Pentru acest script nu mai este necesara prelucarea manuala a nici unui fisier excel, astfel va usura munca Dvs., mai ales atunci cand partenerul dvs. are un numar mare de produse.

- Acesta nu este un modul, este un script care se dezvolta personalizat si individual deoarece, item-urile feed-urilor furnizorilor / partenerilor difera de la un feed la altul.

OFERTA!

In cazul in care aveti mai multi parteneri, implicit nevoie de mai multe scripturi, va rugam sa solicitati o oferta personalizata. Click aici CONTACT

Prestashop
Prestashop ver. 1.5x
Prestashop ver. 1.6x
Prestashop ver. 1.7x
Tip produs
Script
Utilizare
Actualizare Pret si Stoc
Tip Feed
API
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare vezi Politica de confidentialitate